TRUE- en ny sports- og energidrikke fra Orkla Health

Med TRUE går Orkla Health inn i en helt ny kategori; sports- og energidrikke. 

15.04.2016

Produktideen ble til i Sverige, og nå lanseres drikken via sosiale kanaler i de nordiske landene.

TRUE er en helt ny serie med sukkerfrie energi- og sportsdrikker som inneholder «det sunne proteinet» BCAA. Serien består av fire ulike varianter, hvorav to inneholder naturlig koffein fra grønne kaffebønner i tillegg til BCAA. TRUE finnes i smakene Bluberry & Acai, Strawberry & Goji, Citrus og Pears & Lime. Felles for alle variantene er at smak og farge er helt naturlig.

– Det startet med å ta god forbrukerinnsikt på alvor. Helsebevisste forbrukere vil ha energidrikker med det sunne proteinet BCAA og som har et høyt koffeininnhold, sier Henriette Kummen, produktsjef i Orkla Health. Nå skal de kjempe mot store aktører som Monster og Red Bull i ulike kanaler som dagligvarehandelen, helsekost, gym og på nett. Så langt har responsen vært positiv.

Sosiale medier

TRUE introduseres i all hovedsak via sosiale kanaler som Instagram, Facebook og via bloggere. Gjennom et omfattende ambassadørprogram vil flere få vite om TRUE, nettopp der målgruppen til denne drikken er mest aktive.

– Hele lanseringen er kjempespennende for oss, både produktet i seg selv og at vi satser så sterkt i sosiale medier, sier Henriette.