Vårens nyheter fra Orkla

Butikkhyllene fylles nå med nye produkter fra Orkla.

21.05.2015

BigOne kommer med to nye smaker, og Norges mest spiste pizza feirer 35-årsjubileum med en ny variant uten kjøtt, Grandiosa 4x ost. En helt ny nøtteserie fra Polly og Idun Sjokosmell kakepynt som spraker i munnen, er også blant nyhetene som er å finne i butikkhyllene.

– Smak er i fokus, og flere av våre merkefavoritter kommer med nye og spennende smaksvarianter nå i mai, sier Arve Heltne, Senior Vice President i Orkla Commercial Excellence.

Blant vårens nyheter er en serie kaldrørte sauser fra TORO som kan røres ut i rømme, to nye indiske Kit fra TORO og nye tilbehørssalater fra Denja. Fra kjekshylla byr klassikeren Gjende på eventyrkjeks formet som små figurer, helt uten palmeolje og med 51 % fullkorn.

– Vi er opptatt av å utvikle sunnere produkter med mindre salt og mettet fett. Polly Ovnsristet er et eksempel. Den nye serien med smakfulle nøtter er laget uten olje, og to av variantene, Nøttemiks og Nøttemiks Frukt, er helt uten salt, sier Heltne.

Enklere hverdag på kjøkkenet

En innovasjon fra Jordan er også blant nyhetene det er verdt å få med seg:

– I en hektisk hverdag er forbrukers ønske om enkle, raske og hygieniske løsninger på hverdagsproblemer økende. Vi lanserer nå Jordan Vaskerull, som er fuktige engangskluter i dispenser – perfekt til daglig vasking av småsøl på kjøkkenet, sier Nina Skalstad, Senior Brand Manager i Lilleborg.

– Dispenseren kommer i tre farger, slik at det er enkelt å finne sin favoritt, avslutter hun.