Orkla Wound Care

Vi har lang tradisjon med utvikling, produksjon og distribusjon av markedsledende produkter innenfor sårpleie og førstehjelp.

 

Cederroth Frist Aid
Cederroth Frist Aid

Vi lanserte vårt første plaster i 1947, og siden den gang har vi jobbet målrettet med videreutvikling av kategorien gjennom innovasjon med fokus på kvalitet og brukervennlighet – alltid med kundene og forbrukerne i sentrum.

Under varemerket Cederroth First Aid og Snøgg tilbyr vi helhetlige førstehjelpsløsninger av svært høy kvalitet for bedrifter. Vårt sortiment er optimalisert for å dekke alle viktige behov og således ivareta sikkerheten til de ansatte om ulykker skulle hende.

Med merkevarene Salvequick/Salvelox, Norgesplaster og Dr. San har vi en markedsledende posisjon i flere europeiske land. Våre produkter dekker et variert behov innen sårpleie som f.eks. behandling av enkle skrubbsår og ubehagelige gnagsår til mer spesifikke behov som fjerning av liktorn og vorter

 

Salvequick
Salvequick

For å sikre gode innovasjoner med høy kvalitet jobber vi direkte med hele verdikjeden, fra utvikling av nye produktideer i vår R&D-avdeling til produksjon i vår egen fabrikk utenfor Barcelona. I tillegg er vi representert gjennom egen virksomhet eller via distribusjonspartnere i over 40 markeder rundt om i verden.