Om Orkla Confectionery & Snacks Norge

Orkla Confectionery & Snacks Norge ble etablert i 2013 og var en sammenslåing av de tidligere selskapene Nidar, KiMs og Sætre.

Vi er den største leverandøren av produkter til kos og glede i det norske markedet. Du møter oftest Nidar, KiMs eller Sætre som avsender på de fleste av våre produkter. I tillegg har vi en rekke andre merker som f.eks. Doc, IFA, Stratos, Smash!, Troika, Lakrisgutta, Polly, Bixit, Ballerina, Safari, Kornmo og Cafe Bakeriet for å nevne noen. Vi distribuerer også snacksprodukter for PepsiCo på det norske markedet.

Vi skal være markedsleder innen godterier, kjeks og snacks og tilgrensende produkter. Med kjente merker og de beste smakene skal vi begeistre og glede det norske folk. Vi skal skape lønnsom vekst ved å utvikle attraktive produkter i og på tvers av kategoriene. Vår unike forbrukerinnsikt, kategoriforståelse, innovasjonsevne og salgskraft gjør oss til handelens foretrukne partner. Med en konkurransedyktig verdikjede og nærhet til det norske markedet skaper vi verdi for oss selv og for våre eiere.

Orkla Confectionery & Snacks Norge har samme visjon som resten av Orkla, Din venn hver dag. Med det mener vi at vi skal være til å stole på, og at vi bryr oss om deg som forbruker.

Vår interne selskapsambisjon er å være Kongen av kos og glede. Den ambisjonen prøver vi å strekke oss mot hver eneste dag. For å ha denne rollen, er det avgjørende at vi klarer å være best på smak, noe vi bruker store ressurser på å få til med alle våre produkter.

 

Vi har i underkant av 500 ansatte, fordelt på hovedkontoret på Skøyen i Oslo, våre fabrikker og et landsomfattende salgsapparat.

Orkla skal i alle ledd drive en ansvarlig, etisk og sunn forretningsdrift der vi stiller strenge krav til oss selv og vår innvirkning på miljøet og samfunnet for øvrig. Dette gjelder også oss.

Ansatt på Nidar-fabrikken lager godter godteri og sjokolade.