Orkla House Care

Orkla House Care består av Jordan, Anza, Hamilton, Spekter og Harris – fem ledende merkevarer, og tilbyr malerverktøy og rengjøringsutstyr til både DIYere og profesjonelle malere. Norden og Storbritannia er hjemmemarkedene, men produktene finnes til salg i en rekke andre land over hele verden.

Jordan er markedsleder i Norge innenfor både malerverktøy og rengjøringsutstyr til faghandelen. Merket har en lang tradisjon for å levere innovative produkter kjente for sin høye kvalitet og brukervennlighet.

Anza, med base i Sverige, utvikler pålitelige malerverktøy til profesjonelle malere og DIYere. Drivkraften har vært den samme helt siden starten i 1946 – å gjøre det lettere å male.

I mer enn to århundrer har britiske Hamilton utviklet og raffinert malerverktøy av høy kvalitet til profesjonelle malere. Lidenskapen og kunnskapen har gjort merkets pensler, ruller og verktøy til ett selvsagt valg for proffer på alle nivåer.

Danske Spekter gjør det enkelt for profesjonelle malere og DIYere å finne riktig verktøy for jobben sin. Det brede sortimentet består av malerverktøy, koster og andre tilbehør.

Harris er hele Storbritannias favoritt penselmerkevare. I nesten 90 år har de hjulpet folk med å bringe kreativiteten til liv med en rekke flotte produkter. Målet er ganske enkelt å gjøre oppussingen enklere og morsommere.