Orkla Foods Norge

Orkla Foods Norge er et av de mest komplette matselskapene i Norge. Selv om vi er et ungt selskap har vi dype historiske røtter. Mange av merkene våre har definert smaker siden lanseringen for 60-70 år siden.

Stabbur-Makrell, Grandiosa, TORO og Nora syltetøy er eksempler på merker som vi er tilstede med på matfatet til alle døgnets tider. Maten vi lager velges på nytt hver eneste dag, fordi forbruker både liker og stoler på den. Dette er et ansvar vi tar på største alvor, og hver dag forvalter vi og jobber med å gjøre matvarene våre enda bedre og lettere å like. Ved å lage sunn og god mat er det vår visjon i Orkla å være din venn hver dag!

Bli med i utviklingen av nye vegetar-produkter

Ønsker du å være med å påvirke hvilke produkter vi skal lansere og hvordan de skal smake? Bli en del av vårt forbrukerpanel!

Bli med
©AnneValeur.jpg

Produktkatalog

Ønsker du å finne næringsinnhold og ingredienser i våre produkter, klikk deg inn i våre produktkataloger her.

Se alle produkter

Storhusholdning

Orkla Foods Norge Storhusholdning er en egen organisasjon som betjener markedet utenfor dagligvarehandelen.

Les mer

Kokkene våre

I Orkla Foods Norge er det omlag 60 engasjerte kokker, konditorer, pølsemakere og andre fagfolk som jobber med å lage nye smaker, nye produkter, måltidsløsninger og serveringsforslag til våre forbrukere.

Les mer

Historien til Orkla Foods Norge

Orkla Foods Norge er et resultat av en rik historie om oppkjøp og fusjoner.

Les mer

Våre fabrikker

Orkla Foods Norge har fabrikker på en rekke lokasjoner i Norge, blant annet Stranda, Arna, Elverum og Fredrikstad, og også i andre land.

Les mer