Sommerens nye produkter fra Orkla

Sommeren nærmer seg og nye smaker og dufter fra Orkla er på vei ut i butikkhyllene. I en annerledes tid vil Orkla være «din venn hver dag» med produkter som bidrar til kos og glede på en bærekraftig måte. Her er noen av våre produktnyheter:

Big One Hot Mexican

Big One Mexican er en ny pizza å finne i butikkenes frysedisker i mai. Pizzaen er toppet med pulled pork, nachos, jalapenos og korianderpesto som passer godt sammen med den runde smaken fra cheddar- og mozzarellablandingen.

To nye chipsvarianter fra KiMs

KiMs byr på to nye chipsvarianter i limited edition; KiMs Buffalo Hotwings og KiMs Asian Sensation. Begge er dobbeltkrydret potetgull i samme stil som bestselgeren Mexican Fiesta.

Burger fra NATURLI'

Med NATURLI’-serien gjør Orkla det enklere å bytte ut kjøtt med plantebaserte alternativer. I mai kommer NATURLI’ med en ny type plantebasert burger som er utviklet og produsert i Norge.

FUN Light is

Favoritten FUN Light lanseres nå også som is. Den friske og saftige isen er helt uten sukker og kommer i smaksvariantene Green Breeze og Pink Fusion. Isen er et samarbeid med Diplom-is.

Nye dufter fra Comfort

Høstsol og Vårsol er årets to nye dufter fra Comfort Tøymykner. Comfort Vårsol har en frisk og liflig duft av liljekonvall og sandeltre, mens Comfort Høstsol har duften av modne bær og frukter.

Begge sesongvariantene gir mykt og velduftende tøy. Flaskene er også resirkulerbare – husk bare å rive av etiketten først.