L1500808-aspect-ratio-16-9

Jobb hos oss

Karriere

Vi søker deg som har omtanke for andre. Hos oss verdsetter vi mangfold og vi tror at forskjeller gjør oss sterkere. Dine erfaringer, engasjement og væremåte bidrar til at vi får en kultur der vi bryr oss om hverandre og kundene våre.

Hos oss finnes det utallige muligheter, enten du er nyutdannet eller har lang erfaring.

Ledige stillinger

Spørsmål og svar om søknadsprosessen

Vi er alltid på utkikk etter noen med gode analytiske ferdigheter, og stillinger innen økonomi og merkevarestyring krever mer enn gjennomsnittet. Du bør være nysgjerrig, se kommersielle muligheter, motivert og ha en lidenskap for produktene våre og selskapet.

For de mer erfarne stillingene, er tidligere erfaring fra forbrukervaresektoren en stor fordel. Vi ser også etter deg som er motivert til å utvikle deg og trives i et effektivt miljø.

Vi er fleksible når det kommer til bakgrunn og utdannelse, og ser alltid på helhetsbildet. Noen av våre stillinger krever fire års høyere utdanning eller en mastergrad, mens andre setter erfaring foran utdannelse.

Vi ofte etter kandidater med bakgrunn innenfor IT, næringsliv, sivil- eller industriell økonomi, strategi, HR, matvitenskap og bærekraft.

Vi rekrutterer nyutdannede til følgende stillinger:

Project Analyst

Business Controller

Brand Manager

IT Professional

Production Trainee (Kun i Norge)

Internship:

Vi tilbyr flere ulike internships i mange av avdelingene våre. Du kan lese mer om internships i Orkla her.

Traineeprogram:

Vi har flere traineeprogrammer innen produksjon. Disse er designet for nyutdannede som er interessert i en fremtidig karriere innen logistikk, innovasjon eller som produksjonsleder. Her ønsker vi å utvikle morgendagens fabrikksjefer, prosjektledere og endringsledere som har en bred erfaring og innsikt i hver minste del av verdikjeden.

For mer informasjon om dette programmet, klikk her.

Sommerjobb:

Hvert år utlyses det flere sommerjobber. Hvis du ser etter en sommerjobb på en av våre fabrikker anbefaler vi deg at du kontakter fabrikken direkte. Eventuelle sommerjobber på vårt hovedkontor blir utlyst via våre karrieresider.