Collett

Collett er en serie med vitaminer, mineraler og kosttilskudd som passer for hele familien - hver dag. Collett har vært på markedet siden 1974, og selges i alle dagligvarebutikker.

Et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil er de grunnleggende forutsetningene for et godt liv. Noen ganger kan man allikevel oppleve å ikke få dekket behovet for vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer gjennom kosten. Da kan de ulike produktene fra Collett være et godt supplement til kosten. Collett har produkter som dekker forskjellige behov til voksne og barn gjennom ulike faser i livet.

Vitaminer er essensielle næringsstoffer for kroppen. Blant annet bidrar vitaminer til å regulere kroppens stoffskifte og de er nødvendige for omsetningen av karbohydrat, fett, protein og mineralstoffer.

Mineraler er uorganiske stoffer som ikke kan dannes i kroppen. Derfor er man avhengig av å få i seg mineraler gjennom kosten. Noen ganger kan det også være nødvendig med et tillegg av mineraler i form av et kosttilskudd.

Visste du at:

  • Vitamin A, B6 , B12, C og D er viktig for immunforsvarets normale funksjon
  • Vitamin C og E er antioksidanter som bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress
  • Kalsium, magnesium og vitamin D bidrar til å opprettholde normal benbygning og tenner.Jern bidrar til å redusere tretthet og utmattelse og til normal produksjon av røde blodlegemer og hemoglobin.
  • Folat bidrar til immunsystemets normale funksjon og til en normal psykologisk funksjon. Vitaminet er også viktig for at fosteret skal utvikle seg normalt under svangerskapet