Stabbur-Makrell

Stabbur-Makrell har en lang og stolt historie som strekker seg tilbake til 1958.

Stabbur-Makrell er et av Norges mest populære pålegg – hvert år spiser vi nordmenn over 110 millioner skiver med Stabburets makrell i tomat. Historien om Stabbur-Makrell er lang og stolt og startet i 1958. Da kom Stabburets grunnlegger, Gunnar Nilsen, opp med ideen om å lansere gule bokser med makrellfilet i tomatsaus. Den ubeskrivelige gode smaken er den samme i dag som den gang. Vi bruker kun makrell av beste kvalitet, fisken lever vilt, og fanges i hovedsak i Norskehavet og Nordsjøen. Sammen med en frisk tomatsaus er dette en suksessoppskrift som har begeistret nordmenn gjennom nesten 60 år.

Det er ikke bare smaken som gjør at vi nordmenn velger makrell i tomat på brødskiven igjen og igjen. En ekstra fordel er at Stabbur-Makrell er noe av det sunneste du kan spise og har flere helsebringende effekter. De marine omega-3 fettsyrene som finnes naturlig i fet fisk som makrell, bidrar til å holde hjertet ditt og hjernen din i form gjennom hele livet. I tillegg er det en enkel måte å spise mer fisk på. En skive dekker dagsbehovet ditt for omega-3, og du kan gjerne spise mer!

Stabbur-Makrell får du både på boks, i beger og på tube og i flere smaksvarianter, noe som gjør det enkelt å spise uansett anledning og slik at alle kan finne sin favoritt. Innfører du én skive med Stabbur-Makrell i det daglige kostholdet for deg og resten av familien, gjør du helsen deres en tjeneste.