Orkla Health

I dagligvare, apotek og på nett møter du oss med kjente merkenavn som Möller`s, Nutrilett, Maxim, Collett og CuraMed.

Orkla Health tilbyr produkter som svarer på bestemte helsebehov, og er aktuell i alle livsfaser – enten det er å gi tran til et spedbarn eller ekstra vitaminer eller mineraler tilpasset behovene du har når du blir eldre. Orkla Health er i dag Nordens største leverandør og markedsfører av helseprodukter innenfor bl. a. omega-3, vitamin- og mineraltilskudd, vektreduksjon og sportsernæring.

Selskapet har virksomhet i Norden, Baltikum og Polen, men vi er også representert i flere andre europeiske land.

Fabrikken på Løren

Orkla Health har en egen omega-3 fabrikk på Løren i Oslo. Her produseres i hovedsak Møllers tran og fiskeoljekapsler til både det norske og utenlandske markedet. Årlig selges det ca 5 millioner flasker med Møllers tran, hvorav halvparten av salget nå går til land som f. eks USA, Polen og Hellas.

Les mer

Trygge produkter

Orkla Health har en stor kvalitets- og regulatorisk avdeling. Vi følger Orklas egen kvalitetsstandard for mattrygghet som på enkelte områder er strengere enn BRC. De vurderer regelmessig fabrikkene. På fabrikken i Oslo gjennomføres det årlig ca 3500 tester for å sikre at kvaliteten på blant annet Möller`s tran og andre fiskeoljeprodukter er det beste du kan få.

Orkla Health følger alle aktuelle bransjestandarder som gjelder innenfor våre kategorier.

Les mer

Trenger vi kosttilskudd?

Det er mange diskusjoner rundt kosttilskudd og om det virkelig trengs. Flere eksperter hevder at vanlig mat og drikke er tilstrekkelig.

Les mer

Helse, forskning og innovasjon

Stadig flere er opptatt av helse og sunnhet. Vi vil gjøre gode valg for oss selv og familien som bidrar til at vi holder oss friske og aktive lenger.

Les mer

Kontakt oss

Er du forbruker og har spørsmål om våre produkter, ta kontakt med forbrukerservice.

Presse
Elisabeth Aandstad Ekheim
Tlf: +47 924 46 060
e-post: elisabeth.aandstad.ekheim@orkla.no

Ved kvalitetsavvik på legemidler kontaktes:
Siri Lise Søvik (FFA)
Tlf: +47 986 51 840
e-post: siri.lise.sovik@orkla.no