Orkla Confectionery & Snacks Norge

Orkla Confectionery & Snacks Norge ble etablert i 2013, og er en sammenslåing av Nidar, KiMs og Sætre. Vi er den største leverandøren av produkter til kos og glede i det norske markedet.

Våre produkter

Skal det være kjeks til turen, sjokolade og godteri til helgekosen eller kanskje potetgull og nøtter til fredagskosen? Vi har også Kornmo knekkebrød til frokosten eller mellommåltider når du trenger rask og sunn energi fra Småsulten.

Orkla Confectionery & Snacks Norge tilbyr en rekke produkter til kos og glede.

Se alle våre merker

Snacks &­ nøtter

Vi lager KiMs potetgull, Totenflak, Crisps og French Fries, Polly og Småsulten nøtteblandinger. Les mer om snacksmerkene våre på kims.no, totenflak.no, småsulten.no, cheezdoodles.no og polly.no

Godteri & sjokolade

Det aller meste vi selger av godterier er under merket Nidar, som har laget godteri og sjokolade for norske søtmumser siden 1915. På nidar.no finner du også informasjon om godterimerkene Stratos, Smash!, Panda og Laban.

Kjeks & knekkebrød

Sætre kjeks er klart største kjeksleverandør til det norske markedet. På kjeksfabrikken vår i Kungälv bakes søtkjeks, cookies, pepperkaker, smørbrødkjeks, knekkebrød og klibrød. På saetre.no kan du lese mer om alle våre kjeks og knekkebrød.

Våre fabrikker

Vår godteri, kjeks og snacks lages på ulike fabrikker. På Nidar-fabrikken i Trondheim lages sjokolade og godteri. På snacksfabrikken på Skreia blir KiMs, Totenflak og Polly til. Våre kjeks og knekkebrød lages på kjeksfabrikken vår i Sverige.

Les mer om våre tre fabrikker
Ansatt på Nidar-fabrikken lager godter godteri og sjokolade.

Om oss

Vi skal være markedsleder innen godterier, kjeks og og snacks. Med kjente merker og de beste smakene skal vi begeistre og glede det norske folk.

Les mer

Vår historie

Orkla Confectionery & Snacks Norge er et nytt selskap, men rommer til sammen 300 år med godteri-, kjeks- og snacksproduksjon. Flere av våre produkter har vært en del av nordmenns hverdag i nesten 100 år.

Se oversikt over viktige hendelser i vår historie
Nidar-fabrikken laget julemarsipan for første gang i 1915. Den gang ble munn og øyne malt på for hånd, og marsipangrisene fikk påknyttet sløyfe.