Orkla2146-aspect-ratio-16-9

Summer Internship

Jakten på årets summer interns til Summer Internship 2023 er i gang, og vi leter etter studenter fra flere studieretninger til hele organisasjonen. Søknadsfristen var 2. oktober. Som intern hos oss får du muligheten til å oppleve hvordan det er å jobbe i Orkla. Vi har lyst til å gi deg en opplevelse for livet, og vi tror at veien til drømmejobben starter her.

Hvordan søker jeg?

Vi rekrutterer summer interns i løpet av høsten, og forventer at interns jobber heltid den påfølgende sommeren fra juni til august. Det er et 8 ukers betalt internship med to uker ferie. Søknadsprosessen foregår på en tilsvarende måte som med andre ansettelser ved at du sender inn en elektronisk søknad, og du vil få videre informasjon om hva vi trenger fra deg dersom du blir tatt med videre i prosessen. Vi inviterer en gruppe kandidater til en dag hos oss i Oslo der vi gjør våre siste vurderinger – og tar en beslutning. Rekrutteringsprosessen til Summer Internship 2023 starter mot slutten av august 2022. Vi gleder oss til å se din søknad.

Søknadsfristen var 2. oktober.

Hvem ser dere etter som Summer Intern?

Vi ser etter både bachelor og master studenter som er ute etter en mulighet til å bruke teori i praksis og få relevant arbeidserfaring. Det er mange ulike fagområder man kan jobbe innenfor i Orkla og vi ser etter deg som er motivert og nysgjerrig, og som studerer:

  • Finans/økonomi
  • Bærekraft
  • Innovasjon
  • Markedsføring
  • Logistikk
  • IT
  • Revisjon
  • HR
  • Salg
  • Matvitenskap/kjemi

 

Hva kan jeg forvente som summer intern i Orkla?

Hos oss får du tett oppfølging, og du er i godt selskap med flere andre sommer interns. Våre interns blir en del av gruppeprosjekter som åpner for diskusjon og samarbeid. Vi sørger for at du får tilbakemeldinger hele veien, og dere oppmuntres til å diskutere og jobbe sammen. Du vil få jobbe på reelle prosjekter med veiledning fra erfarne folk i organisasjonen. Det er også mye sosialt etter jobb så man blir godt kjent med både andre interns og ansatte.

Du vil også få muligheten til å jobbe med andre interns på tvers av avdelinger for et case prosjekt man får utdelt ved starten av internship perioden og som skal presenteres til en jury i Orkla på slutten av de 8 ukene. Mange interns mener dette er noe av det beste av internshipet, da man jobber på tvers av faglig kompetanse for å skape nye og bedre løsninger sammen. Her bygger man virkelig på hverandres styrker og man ser viktigheten av ulike bakgrunner og perspektiver.

Vårt mål er å gi deg en ekte smakebit av livet i Orkla. Etter sommeren vil du ha et godt utgangspunkt for neste steg inn i arbeidslivet – både i teori og praksis.

Hvor holder dere til?

Orkla sitt hovedkontor holder til på Skøyen, rett ved Skøyen stasjon og det ligger derfor veldig sentralt til. Det finnes også fabrikker rundt omkring i landet man også kan søke seg til om ønskelig.

 

Møt noen av årets summer interns

Linnea Nordmark

Alder: 24

Utdanning: Bachelor i markedsføringsledelse fra BI Oslo

Les om hennes erfaringer her!

 

Adrian Jacobsen

Alder: 25

Utdanning: Master i finans på NHH

Les mer om hans erfaringer her!

Anniken Opstad

Alder: 21

Utdanning: Master i industriell kjemi og bioteknologi på NTNU

Les mer om hennes erfaringer her!

 

Usman Afaq Zarar

Alder: 23

Utdanning: Master i industriell økonomi og teknologiledelse på NTNU

Les mer om hans erfaringer her!

Hvis du har noen spørsmål angående Summer Internship eller søknadsprosessen, vennligst ta kontakt med oss på karriere@orkla.no